Training en advies

Houd zicht op je eigen administratie

Sandra4Business is gespecialiseerd in bedrijfsadvisering en administratieve en fiscale dienstverlening. Sterk groeiende bedrijven krijgen te maken met meer investeringen, veranderingen in de bedrijfsstructuur en een complexere administratie en boekhouding. Sandra4Business geeft advies over het implementeren van efficiënte bedrijfsprocessen en ondersteunt bij het herstructureren en optimaliseren van de bedrijfsadministratie. Ze is goed op de hoogte van ontwikkelingen en wetswijzigingen op belasting- en financieel gebied en kan ondernemers hierin voorzien van volledig en betrouwbaar advies. Ook heeft Sandra ervaring met verschillende bedrijfsstructuren.

Geen enkel bedrijf kan zonder een goede financiële administratie. Het versturen van facturen en aanmaningen, het betalen van inkoopfacturen, de belastingaangifte en overige administratieve werkzaamheden zijn zaken die goed op orde moeten zijn binnen elk bedrijf. Om ondernemers (meer) inzicht te geven in het opzetten van een overzichtelijke administratie, het inrichten en beheren van een eigen boekhoudpakket en over de belastingaangifte geeft Sandra4Business trainingen. Deze trainingen bestaan uit enkele dagdelen en worden gegeven in kleine groepen.

Bent u een startende ondernemer dan kunt u Sandra4Business ook inschakelen voor coaching, waarbij Sandra u persoonlijk ondersteunt bij het opzetten van uw bedrijf en het inrichten van een overzichtelijke administratie.

Wilt u meer informatie of zich aanmelden voor de training? Stuur een mail of neem contact op Sandra Reuvekamp, 06 5232 2308.

Elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar