(Sandra4)Business Summer Weekend

Business Summer Weekend “Grensverleggend Ondernemen” 23 t/m 25 Augustus 2024

Onze missie is helder: Jou als ondernemer inzicht verschaffen in je persoonlijke ontwikkeling en je inspireren om groei en verandering te realiseren binnen jouw ondernemingen. We streven ernaar om je bewust te maken van jouw innerlijke drijfveren en jou te ondersteunen bij het versterken van jouw kwaliteiten, wat resulteert in een hoger niveau van bewustzijn en bekwaamheid.

Ons driedaagse Business Summer Weekend biedt een transformerende ervaring op een afgelegen locatie, weg uit je dagelijkse omgeving en patronen. Dit stelt je vrij om creatief te denken en vaste denkpatronen los te laten. Deze dagen zijn volledig verzorgd, waardoor de focus puur en alleen zal liggen op jouw ontwikkeling als ondernemer. 

Wie ben jij als ondernemer? 

Ben jij er aan toe om te ontdekken wie je écht bent, hoe anderen jou zien, waar je energie zit en waar je onderneming voor staat. Ontdek of je nog op het goede pad zit, pas je nog bij je onderneming en wat draag jij of jouw onderneming bij aan de wereld? Verkrijg inzicht in je drijfveren, onderzoek een mogelijk nieuwe richting voor je bedrijf en werp een blik naar de toekomst. Al deze nieuwe inzichten zullen je nieuwe energie en inspiratie geven om verder te gaan naar een nieuw hoofdstuk in je bedrijf. 

Ons programma

Tijdens onze driedaagse worden actieve opdrachten gebruikt om verschillende theorieën en methodieken in de praktijk te brengen. Uiteraard met ruimte voor ontspanning en interactie met gelijkgestemde ondernemers. Dat maakt dit Business Summer Weekend uniek, er is ruimte om jouw vraagstuk te delen met andere ondernemers die andere inzichten hebben en verassende uitkomsten kunnen bieden.

Aan de hand van actieve opdrachten en sessies zullen we de verschillende theorieën in de praktijk gaan toepassen. Ook zullen we aan de hand van interactieve sessies meer verdieping gaan zoeken in wie we zijn, en wie we willen zijn als ondernemer. Dit doen wij onder andere met een paarden-coach sessie.

Wij zullen op voorhand nog niet het gehele programma vrijgeven, omdat wij ook jouw veerkrachtigheid willen testen. Hoe reageer je wanneer je nog niet precies weet wat je te wachten staat? En misschien is het ook wel eens lekker om niet op voorhand al in te vullen hoe de dagen zullen gaan verlopen.

De locatie

Voor de ultieme ontspanning zullen wij verblijven in de landelijke boerderij van Hoeve ’t Wed. Deze boerderij is voorzien van 12 luxe slaapkamers en ligt aan de rand van het Drents Friese wold.

De boerderij biedt een fantastisch uitzicht over de landerijen gevuld met paarden en koeien. We verblijven midden in de natuur waar je volop kan genieten en er voldoende ruimte is voor vrije uren die je naar eigen besteding in mag vullen.

Maak een rustgevende wandeling door het bos, pak de mountainbike en daag jezelf uit om een van de vele routes te volbrengen, lees een goed boek of leer elkaar beter kennen rondom het kampvuur. Drink een goed glas wijn in de boomgaard of maak op jouw eigen manier gebruik van alle natuur die deze locatie te bieden heeft.

Wie zijn wij?

Jouw hosts tijdens deze compleet verzorgde Business Summer Weekend zijn Sandra Reuvekamp en Anita Meijer. Zij zullen ervoor zorgen dat het jou aan niks ontbreekt en zij zullen jou begeleiden binnen jouw transformatie.

Na de opleiding HBO Bachelor Bedrijfskundig management ben ik mijn eigen bedrijf Sandra4business gestart. Vooral bedrijfspsychologie sprak mij erg aan. Ik heb mijn kennis uitgebreid met financiële en fiscale opleidingen. Met deze degelijke basis aan kennis kan ik mijn klanten (ondernemers) goed van dienst zijn. Toch bleef het kriebelen om meer kwaliteit te bieden en minder kwantiteit. Ik kreeg meer vraag naar adviserend/coachend werk vanuit mijn klantenkring. Ik merk dat ik daar veel energie van krijg. Het boek van Meriam Slijkerman “de kunst van high-end ondernemen heeft mij geïnspireerd mij verder te ontwikkelen op coach-gebied.

Meriam heeft de opleiding gevolgd tot business coach bij de Inspiration Company in Arnhem en vertelde daar zo enthousiast over. En toen voelde ik “dit wil ik ook!”.

Vervolgens heb ik mij aangemeld bij de Inspiration Company om de opleiding Business Coach te volgen, wat een mooie ervaring! Zoveel nieuwe inzichten en inspiratie gekregen waarmee ik naar een nieuw hoofdstuk in mijn bedrijf ben gegaan.

Het gedachtegoed van de Inspiration Company omarm ik en ik wil dat niet alleen voor mezelf houden. Ik wil mijn kennis en expertise delen met zoveel mogelijk mensen, verpakt in een sportief jasje en door zoveel mogelijk buiten te zijn. Dat past bij mij! – Sandra Reuvekamp

Ze noemen mij wel meer dan eens een vliegende keep. Ik vind veel zaken interessant, ik ben met veel zaken tegelijk bezig en ik blijf mezelf altijd uitdagen om weer iets nieuws te doen of in ieder geval te proberen.

12 jaar geleden besloten mijn man en ik het roer om te gooien en zijn wij vanuit de randstad verhuisd naar Wapse. Hier namen wij de groepsaccommodatie Hoeve ’t Wed over. Een prachtige locatie, waar we samen heel veel mooie nieuwe dingen hebben gerealiseerd.

Vooral mensen een plek bieden waar ze met familie, vrienden of collega’s samen kunnen komen en kunnen genieten van de prachtige natuur die Drenthe te bieden heeft. Onze Hoeve fungeert als een plek van inspiratie en ontspanning. Zowel voor onze gasten als voor onszelf.

De inspiratie die deze locatie mij heeft gegeven is het verder ontwikkelen als coach. Na de opleiding HBO Economie en Management heb ik inmiddels de HBO-opleiding tot Freestyle instructeur paardencoaching afgerond en ook heb ik mijn diploma’s voor de “Dog assisted Coaching” behaald.

Onze dieren behoren tot het fundament van onze locatie. En hoe gaaf is het om dit ook toe te passen in de coachingsessies die hier plaatsvinden. – Anita Meijer

De kosten

Je kunt deelnemen aan deze compleet verzorgde Business Summer Weekend voor € 875 ex. Btw. De kosten zijn (gedeeltelijk) fiscaal aftrekbaar. Maximaal aantal deelnemers 12, minimaal 8 (voor doorgang)

Elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar