Coaching en ondersteuning

Samen werken aan succesvol ondernemerschap

Als ondernemer komt er veel op u af. De keuzes die u tijdens het begin, groei of eindfase maakt, hebben grote invloed op het wel of niet slagen van uw bedrijf. Door middel van persoonlijke coaching en ondersteuning begeleidt Sandra4Business ondernemers om hun doelen en dromen te realiseren maar ook om ondernemers inzichten te geven in hun eigen kwaliteiten zodat ze hun energie vol kunnen inzetten in hun onderneming, alleen dan ervaar je succesvol ondernemerschap.

Naast haar kennis en expertise op het gebied van financieel en bedrijfskundig management zet Sandra haar enthousiasme en resultaatgerichtheid in om ondernemers in hun kracht te zetten en te motiveren. Zij heeft onlangs de opleiding businesscoach afgerond bij de academie voor innovatief trainen.

Wij organiseren regelmatig Work Events, de eerste volgende is “Grensverleggend Ondernemen” van 23 t/m 25 augustus 2024. Kijk voor meer informatie bij trainingen.

Wilt u meer informatie over coaching of Work Event Grensverleggend Ondernemen? Stuur een mail of neem contact op met Sandra Reuvekamp, 06 5232 2308.

Elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar