Consultancy; project hulp voor MKB

afbeelding4
Sandra4business Consultancy ondersteund zowel MKB als grotere organisaties bij verander management trajecten.

Hebt u ondersteuning nodig bij het invoeren van nieuwe bedrijfsprocessen of veranderingen in de organisatie dan kan Sandra4business Consultancy u daarbij helpen.

Voor bedrijven die in “zwaar weer” verkeren is het altijd lastig om aan de bel te trekken. Vaak gebeurt dit helaas te laat. Ondernemers zijn eigenwijs en trots, herkenbaar ik ben zelf ook ondernemer.

Soms moet je echt de trots ff opzij zetten en hulp inschakelen, heeft u last van een van de onderstaande activiteiten, steek u kop niet in het zand en kom in actie!!

  • Niet op tijd leveranciers kunnen betalen.
  • Klanten betalen u niet op tijd.
  • Heeft u geen overzicht wat er inkomt en wordt uit gegeven.
  • Werkt u nog met plezier.
  • Haalt u voldoende winst uit uw bedrijf.

Ik wil u helpen om u inzicht te geven hoe uw bedrijf er voor staat, wat er veranderd moet worden om het levensvatbaar te krijgen. Helaas gebeurt het ook dat bedrijven niet meer levensvatbaar zijn en kunnen worden, dan kan ik samen met u kijken welke stappen er gezet moeten worden om afscheid te nemen van uw bedrijf en wat u als ondernemer verder gaat doen, het is een emotionele gebeurtenis die goed afgesloten moet worden.

In Nederland viert schaamte hoogtij als een ondernemer failliet is gegaan, in Amerika zeggen ze je bent geen ondernemer als je nog nooit failliet bent gegaan. Ondernemen is risico’s nemen, zonder risico’s geen groei!

Meld u vrijblijvend aan via het contact formulier, zodat voor u de hulp op tijd is.